Boeken

/Boeken
Boeken 2018-10-09T09:53:32+00:00

Voed kinderen op die voor de lol lezen.

Wij zijn ervan overtuigd dat er niet zoiets bestaat als aarzelende lezers. Er zijn gewoon erg saaie boeken.
Vaak voldoen de boeken niet aan het niveau van het kind. Ze zijn ofwel te simpel of te moeilijk om te lezen.

Wij bieden alles aan van prentenboeken voor kinderen die nog niet kunnen lezen tot fonische boeken voor beginnende lezers
en boeken voor kinderen in verschillende stadia van hun taalverwerving.

De verhalen gaan over de favoriete tv-personages van kinderen of op inhoud gebaseerde boeken over onderwerpen die kinderen het meest interesseren.

Maak je het jezelf gemakkelijk en blader door onze catalogus heen ‘Engels als tweede taal’ .

ESL catalogus 2018-2019

Wij leren… Rekentaal
Rekenen CITO 1
Emma C. Toussaint
1st edition / 2017
Paperback
Pagina’s: 40
ISBN: 978 908 274 9205
Bestelcode: 2-2-1002

Wij leren …. Rekentaal 1

Dit boek bevat alle onderwerpen en woordenschat die kinderen in groep 1 dienen te beheersen aan het einde van het schooljaar. Het boek heeft veel mooie illustraties en zeer creatieve opdrachten. Kinderen vinden het leuk om met dit boek te werken.

Dit boek is voor Nederlandstalige ouders die graag het schoolprogramma met hun kind(eren) doornemen. Het is ook voor expat ouders die hun kinderen graag extra helpen naast het onderwijs op school. Woordenschat en zinnen zijn vertaald naar het Engels. Dit maakt het eenvoudiger voor niet-Nederlandstalige ouders om met dit boek te werken.

Euro 19,95

Bestel boek

Nederlands in gang
Berna de Boer
3e druk / 2017
Paperback
Pagina’s: 318
ISBN: 978 904 690 5609
Bestelcode: 2-1-1001

Nederlands in gang

Nederlands in gang is een beginnersmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De cursist leert snel in het Nederlands te communiceren en de essentie van teksten te begrijpen. In deze communicatieve totaalmethode ligt het accent op het taalgebruik in het dagelijks leven van hoogopgeleide studerende of werkende volwassenen.  Nederlands in gang brengt de cursist naar niveau A2 van het Europees Referentie Kader (ERK).

In achttien hoofdstukken legt de beginnende cursist op een afwisselende manier de basis van het Nederlands. Alle taalvaardigheden worden getraind: spreken, luisteren, lezen en schrijven komen uitgebreid aan bod. De levensechte dialogen zijn gebaseerd op alledaagse situaties, de beeld- en geluidsfragmenten zijn eigentijds.  Nederlands in gang wordt gekenmerkt door de gebruiksvriendelijke presentatie van de grammatica en de expliciete aandacht voor woordenschatverwerving, met aansprekende opdrachten, actieve werkvormen en reflectieopdrachten voor cursisten.

Op de bijbehorende website staat, naast het audiomateriaal, een schat aan aanvullende oefeningen, woordenlijsten, extra beeld- en geluidsmateriaal. Voor docenten zijn er bovendien toetsen en een handleiding met tips en aanvullend materiaal.

Euro 39,50

Bestel boek

Nederlands in actie
Berna de Boer
3e druk / 2012
Paperback
Pagina’s: 287
ISBN: 978 904 690 2981
Bestelcode: 2-1-1002

Nederlands in actie

Nederlands in actie is een totaalmethode NT2 voor hoger opgeleiden, van niveau A2 naar B1. In elk hoofdstuk komen steeds alle vaardigheden aan bod: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor de uitbreiding van de woordenschat en de grammaticale kennis. Bij alle onderdelen ligt het accent op het actief gebruik van de taal in betekenisvolle situaties.

Het boek bevat acht hoofdstukken, elk met een eigen thema. Aan bod komen: werk, studie en vrije tijd, reizen, gevoelens, onderwijs, buitenlanders in Nederland, relaties, economie en kunst.

De auteurs bieden de leerstof zeer gevarieerd aan. Er is gekozen voor herkenbare teksten en beeldfragmenten uit het dagelijks leven, met aansprekende opdrachten en actieve werkvormen. Aan het eind van elk hoofdstuk staan vragen waarmee de cursist kan reflecteren op zijn vaardigheden.

Bij deze uitgave hoort een website met veel aanvullend studiemateriaal, waaronder beeld- en geluidsfragmenten en de uitgeschreven teksten daarvan, ingesproken leesteksten en vocabulaire uit het boek, extra opdrachten en lijsten met frequente woorden. Docenten kunnen een handleiding en toetsen aanvragen.

Euro 42,50

Bestel boek

Nederlands op niveau
Berna de Boer
2e druk / 2015
Paperback
Pagina’s: 312
ISBN: 978 904 690 4411
Bestelcode: 2-1-1003

Nederlands op niveau

Nederlands op niveau is een totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt de cursisten van niveau B1 naar niveau B2. De hoofdstukken zijn gebaseerd op culturele en actuele thema’s: positief, sociaal, progressief, (inter)nationaal, creatief en duurzaam. In elk hoofdstuk komen steeds alle vaardigheden aan bod: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor uitbreiding van het vocabulaire en grammaticale correctheid. De nadruk ligt telkens op actief gebruik van de taal in betekenisvolle situaties.

Ook cultuur en geschiedenis komen aan bod, omdat deze nauw verwezen zijn met de taal.
De auteurs hebben ervoor gezorgd dat de leerstof op een zeer gevarieerde manier wordt aangeboden. Er zijn verrassende teksten en beeldfragmenten met aansprekende opdrachten en actieve werkvormen. Daarnaast zijn er in het boek ook opdrachten en tips opgenomen waarmee de cursisten zich kunnen voorbereiden op het Staatsexamen NT II.

Bij het boek is een uitgebreide website met onder meer beeldfragmenten, audiofragmenten, liedjes, ingesproken leesteksten en vocabulaire, grammatica-, prepositie- en vocabulaireoefeningen en oefeningen met onregelmatige werkwoorden en specifieke staatsexamenopdrachten. Ook zijn uitgeschreven teksten van het luistermateriaal opgenomen en frequentielijsten voor de autonome leerders.

Euro 42,50

Bestel boek

We learn… Dutch A0
Emma C. Toussaint
1st edition / 2017
Paperback
Pagina’s: 74
Bestelcode: 2-2-1003

We learn… Dutch

Dit is een uitstekend studieboek voor een eerste kennismaking met de Nederlandse taal. Het bevat mooie illustraties die woorden uitbeelden, en eenvoudige grammaticale structuren. Het boek heeft veel educatieve opdrachten. Dit handige boek is beschikbaar in diverse talen: Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits.

Euro 14,95

Bestel boek

Wij leren… Nederlands
Author: Emma C. Toussaint
Publisher: eLoquia24
Pagina’s: 100
ISBN: 978 908 274 9205
Bestelcode: 2-201001

Wij leren nederlands

Dit boek bevat alle thema’s van de rekentaal da teen kind uit groep 1 moet weten aan het eind van het schooljaar. Het boek heft veel mooie illustraties en creatieve opdrachten. Kinderen vinden het leuk om in dit boek te werken. Dit boek  is voor Nederlandse ouders die het leuk vinden om de lesstof nog een keer te herhalen met hun kinderen. Het is ook voor buitenlandse ouders die hun kinderen extra ondersteuning willen geven naast school. De woorden en de zinnen zijn vertaald naar het Engels. Dit maakt het makkelijk voor buitenlandse ouders om in dit boek te werken.

Euro 19,95

Bestel boek

Nederlands naar perfectie
Emily Palmer
1e druk / 2015
Paperback
Pagina’s: 316
ISBN: 978 904 690 4527
Bestelcode: 2-1-1004

Nederlands naar perfectie

Nederlands naar perfectie is een totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt cursisten van niveau B2 naar niveau C1. De acht hoofdstukken zijn opgezet rond een breed scala aan wetenschappelijke thema’s.
Naast de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken is er veel aandacht voor uitbreiding van de woordenschat. Cursisten maken kennis met de finesses van de taal en met typisch academisch taalgebruik.

De focus ligt op populairwetenschappelijke teksten en beeldfragmenten, maar daarnaast biedt de uitgave ook opdrachten bij sketches, liedjes en columns, om het geheel te verluchtigen. Enkele lastige grammaticakwesties worden nog eens herhaald. Verder vinden cursisten in Nederlands naar perfectie veel mogelijkheden om taalvaardiger te worden binnen de context van studie en carrière, zoals bij het houden van een presentatie of het schrijven van een betoog.

Bij het boek hoort een uitgebreide website met beeld- en audiofragmenten, woordenlijsten en oefeningen voor woordenschat, grammatica, preposities en uitspraak. Voor docenten is een digitale docentenhandleiding met tips en suggesties beschikbaar.

Euro 42,50

Bestel boek