Ons Bedrijf

//Ons Bedrijf
Ons Bedrijf 2018-05-13T23:38:55+00:00

Hallo! Wat leuk dat je een kijkje neemt bij IN.lingo Taalschool. Graag vertel ik je meer over onze missie en over wat je kunt verwachten tijdens je cursus.

IN.lingo is in 2012 opgericht onder de Kid’s Language School B.V. Ons doel was tweeledig. We wilden kinderen op jonge leeftijd kennis laten maken met de Nederlandse taal. Daarnaast gaven we Nederlandstalige en tweetalige kinderen de mogelijkheid en ruimte om een tweede, derde of vierde taal te leren. Al snel volgende onze eerste lessen Nederlands voor ouders. In 2015 besloot het management dan ook de bedrijfsnaam aan te passen naar IN.lingo.

We werken met bijzonder gemotiveerde en ervaren docenten die een passie hebben voor (vreemde) talen en bijzonder graag hun kennis aan anderen overdragen. Onze cursussen zijn niet ingewikkeld of saai. De sfeer is vriendelijk en ontspannen.

Als je denkt dat je stil moet zitten en alleen maar woorden en grammatica moet leren, dan heb je het fout. Dat zou veel te saai zijn. De lessen bevatten veel educatieve spellen, conversaties met medecursisten, duo-opdrachten en groepsopdrachten.

Maar boven alles nemen we je cursus erg serieus. Achter het plezier schuilt wel degelijk een wetenschappelijk onderbouwde methode van taalonderwijs. We hebben veel aandacht en tijd besteed aan het ontwikkelen van een programma waarmee je snel resultaat boekt. Als je doorstroomt naar het volgende niveau zul je zien dat er een logische connectie zit tussen de niveaus. Elk niveau gaat naadloos over in het volgende.

We zijn erg trots op het programma dat we met IN.lingo hebben neergezet. We kunnen niet wachten om ook jouw talenkennis te vergroten.

Meld je daarom nu aan bij IN.lingo. Dan zal IN.lingo een wereld vol talen voor je openen!

Richard                                    Monica
Executive Director                 Executive Director

Ons team

Maak kennis met ons groeiende team.

Richard
RichardManager B2B
is mede-oprichter van IN.lingo. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor de B2B klanten.
Monica
MonicaManager B2C
is mede-oprichter van IN.Lingo. Haar team houdt zich vooral bezig met kindereducatie.
Emma
EmmaThe Boss
is de grondlegger van IN.lingo’s visie en het levende bewijs van het meertaligheidsconcept.
Konstanze
KonstanzeLanguage Program Manager
is onze vertrouwde kracht die alles weet over de ins en outs van lesprogramma’s.
Nathalie
NathalieOnline Marketing
is de koningin van het multitasken die onze visie en missie zichtbaar maakt.