IN.lingo Kids 2021-01-02T19:24:12+00:00

Over ons

IN.lingo werkt met diverse scholen in Amsterdam en de Bollenstreek. We helpen scholen en ouders om te voldoen aan de Nederlandse regelgeving omtrent het internationaliseren van het basisonderwijs.
In ons Nederlandse scholenprogramma helpen we Expat kinderen om hun Nederlands te verbeteren zodat ze gelijkwaardig in gesprek kunnen gaan met hun Nederlandse vrienden.

Waarom op jonge leeftijd een tweede taal leren?

Kinderen die vanaf hun geboorte een tweede of derde taal horen hebben een duidelijke voorsprong op kinderen die eentalig zijn. Naarmate het neurale systeem van meertalige kinderen zich ontwikkelt, leert hun brein ook de nieuwe taal leren. Ze leren grammaticale structuren en kunnen deze toepassen zonder erover na te denken.

Hoe eerder een enkeltalig kind kennis maakt met een meertalige omgeving, hoe meer hij die neurale vaardigheden kan inzetten om zich aan te passen aan nieuwe talen.

IN.lingo laat enkeltalige en meertalige kinderen kennis maken met taal op een leuke en uitnodigende manier. We spelen en maken plezier…. Maar dan in een andere taal.

Mijn man en ik komen uit Duitsland en onze dochter sprak nauwelijks Duits met ons. Sinds ze les krijgt bij IN.lingo spreekt ze thuis Duits. Haar grammatica is enorm verbeterd. Wij zijn erg blij met haar vooruitgang.‘ 

Gerlinde Müller

Onze kinderen leren Engels bij IN.lingo. Onze dochter zit in groep 2 en onze zoon in groep 5. Ze zijn allebei enthousiast over de lessen. We zijn erg tevreden over de docenten. Tijdens onze laatste vakantie in Spanje spraken de kinderen Engels met de lokale bevolking. Wat waren ze trots!‘ 

Maud van Amersfoort

Pre-A1
Pre Starter

Dit niveau biedt een basiskennis aan kinderen die nog niet bekend zijn met de taal of deze nog niet kunnen lezen en schrijven. Dit niveau wordt aanbevolen voor groep 1 / 2, of jonger.

Pre-A1
Starter

Hiermee vergroot je kind zijn vocabulaire en kennis van eenvoudige grammatica. Hiervoor is enige kennis van lezen en schrijven van de taal gewenst. Dit niveau is geschikt voor kinderen vanaf groep 3.

A1
Mover

Hier leert je kind eenvoudige zinnen en uitdrukkingen begrijpen. Ze begrijpen wat er gezegd wordt als ze rustig/langzaam worden toegesproken.

A2
Flyer

Op dit niveau leert je kind meedoen in eevoudige gesprekken over bekende en alledaagse onderwerpen.

B1
Master

Op dit niveau kan je kind in diverse situaties communiceren, en in eenvoudige termen uitdrukking geven aan gevoelens, meningen, plannen en ervaringen.

B2
Expert

Op dit niveau communiceert je kind makkelijk met native speakers. Hij begrijpt enkele complexe ideeën en onderwerpen en kan deze ook verwoorden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

info@inlingo.nl    of      +31 (0) 6 42 70 83 60